Close

Rreth Ne

Kompania Plus Group është themeluar në vitin 2011, dhe posedon teknologji bashkëkohore për prodhimin e Geomembranes për mbrojtje të izolimit. Qe nga fillimi prodhimet tona i kemi shitur në tregun e BE si dhe ne tregun regjional, ku vërtet kemi fituar besimin e konsumatoreve tanë dhe poashtu kemi dëshmuar cilësin për kualitetin të kërkuar sipas standardeve bashkëkohore. Kompania e jonë është e certifikuar me standardin ISO 9001: 2008 si prodhimet tona janë të certifikuara me standardin Ce nga kompania prestegjioze e certifikimeve nga EU

Në vitin 2017 ne e kemi zgjëruar kapacitetet e prodhimeve tona, ne tani prodhojmë distancera për strukturë të betonit, gjithashtu ne posedojmë teknologji të re moderne për prodhimin e distancerave me një kapacitet të konsiderueshëm të prodhimit!

Në vitin 2018 gamën e prodhimeve tona i kemi zgjeruar edhe me prodhime të tjera si Kanaleta për grumbullimin e ujrave atmosferike, distancera të plastikës për armatur si dhe disa prodhime të tjera!