Close

Plus Group posedon teknologji bashëkohore për prodhimin e Geomembranës për mbrojtje të izolimit. Që nga fillimi prodhimet tona i kemi shitur në tregun e BE si dhe në tregun regjional, ku vërtet kemi fituar besimin e konsumatorëve tanë dhe poashtu kemi dëshmuar cilësin për kualitetin e kërkuar sipas standardeve Bashëkohore. Kompania e jonë është e çertifikuar me standardin ISO 9001: 2008 si prodhimet tona janë të çertifikuara me standardin Ce nga kompania prestegjioze e çertifikimeve nga EU

Produktet

Kontakt

 • Plus Group
  Zona Industriale, Bernjak, 21000 Rahovec
  info@plusgroup-ks.com 
 • Pronar: Ismet Bytyçi
  ismet.bytyci@plusgroup-ks.com
  +383 (0) 49 55 66 48
 • Menaxher i shitjës: Samir Pista
  samir.pista@plusgroup-ks.com
  info@plusgroup-ks.com
  +383 (0) 49 120 072